Vil du være en del af holdet?

Her på siden finder du ledige stillinger hos IC Electric.

Send gerne en uopfordret ansøgning
Hvis du ikke finder, hvad du søger blandt vores ledige stillinger, så kontakt os gerne uopfordret. Vi er altid på udkig efter kvalificerede medarbejdere.

Send dit CV og et par ord til info@ic-electric.dk eller ring til os på telefon 7565 0743

IC Electric A/S, Hedensted søger lærling med speciale i ventilationsteknik

Hos IC Electric arbejder vi aktivt for, at installationsbranchen løbende tilføres nye kræfter og mennesker med interesse for teknik får muligheden for at uddanne sig. Drømmer du om en karriere på fremtidens teknikmarked, så har du her muligheden – vi søger netop nu en lærling med speciale i ventilationsteknik.

Som lærling hos IC Electric bliver du en del af holdet i en solid installationsvirksomhed med fagligt dygtige kollegaer, som du altid kan søge sparring hos. Desuden får du gode muligheder for at prøve kræfter med en bred vifte af opgaver inden for faget.

Som ventilationstekniker-lærling vil du blandt andet blive uddannet i:

  • Servicering, indregulering, fejlfinding og programmering på klima- og ventilationsanlæg
  • Automatik og styringer i klima- og ventilationsanlæg
  • Fremstilling af beslag, kanaldele og faconstykker i klima- og ventilationsanlæg
  • Tildannelse af præfabrikerede rør, profiler og kanaler til klima- og ventilationsanlæg

Dit arbejdssted bliver primært i det østjyske område hos IC Electrics faste kunder.

Om dig
Du har stor interesse for teknik, er serviceminded, mødestabil og byder ind med godt humør. Desuden har du kørekort (B: almindelig personbil) eller påtænker at erhverve et.

Er du interesseret?
Hos IC Electric A/S betragter vi forskellighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle – uanset køn, alder, religion eller etnisk oprindelse – til at søge stillingen som lærling. Voksenlærlinge er også meget velkomne.

Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte direktør Carsten Due på mail: cd@ic-electric.dk eller ringe på 30 30 12 24.

Send ansøgning og CV hurtigst muligt til cd@ic-electric.dk, da vi løbende indkalder til samtaler og tager stillingsopslaget af, når den rette er fundet.

Vil du vide mere?
Læs mere om IC Electric A/S her på hjemmesiden eller følg os på Facebook og LinkedIn.

Du kan også læse mere om uddannelsen til ventilationstekniker hos Tekniq.

Om IC Electric
I IC Electric er det vores klare målsætning at være de bedste, ikke kun i Hedensted, men i Danmark. Vi vil levere den højeste kvalitet og den bedste service. Det kan vi kun gøre, hvis vi samtidig arbejder benhårdt på at skabe den bedste arbejdsplads for de bedste medarbejdere. Vi er knap 50 medarbejdere, der dækker stort set alle typer af opgaver inden for industri, energi, installation og sikring. Vi har eksperter inden for alle vores kerneområder, og vi er klar til at rykke ud, når kunderne har brug for det.

Stillingsopslag (PDF)

IC Electric i Hedensted søger erfaren overmontør

Vi har travlt. Derfor søger vi netop nu en selvstændig og erfaren overmontør med lyst til at arbejde med serviceopgaver og mindre projekter.

Som overmontør hos IC Electric A/S bliver du en del af holdet i en solid, autoriseret installationsvirksomhed med base i Hedensted. Vi slog dørene op i 2005, tæller i dag knap 50 medarbejdere og varetager en bred vifte af tekniske opgaver inden for industri, energi, installation og sikring i mange forskellige brancher, primært i Østjylland.

Dine arbejdsopgaver omfatter el-arbejde på forskellige serviceopgaver og mindre projekter herunder tilbudsgivning, projekt- og sagsstyring og kvalitetssikring. Du styrer dine egne opgaver fra start til slut og arbejder primært ud fra din servicebil og hos kunderne. Du er bekendt med elbranchens love og regler. Det er dit ansvar, at opgaverne bliver udført til aftalt tid samt at budget og tilbud overholdes.

Vi forventer at du er uddannet og erfaren elektriker eller el-installatør. Som person er du selvkørende, kundeorienteret, mødestabil og har orden i dine ting. Du trives med ansvar og er handlings- og løsningsorienteret. I hverdagen bidrager du med god energi og godt humør. Du brænder for serviceopgaver og mindre projekter – og kan bevare overblikket og holder nemt styr på mange sager, aftaler og følger altid sagerne helt i mål. Hvis du har interesse og flair for opgaver inden for sikring, er det en fordel.

Vi tilbyder et alsidigt og selvstændigt job i en solid installationsvirksomhed med fagligt dygtige kollegaer. Du er i høj grad selv med til at planlægge og optimere dit arbejde og derved forme din egen hverdag. Vi tilbyder en løn som afspejler dine kvalifikationer, servicebil, PC, mobil og naturligvis det nødvendige værktøj.

Vi ønsker jobbet besat hurtigst muligt og holder derfor løbende samtaler.

Send din ansøgning og CV til serviceleder Jørgen Würtz Jensen på jwj@ic-electric.dk eller ring og snak med ham på telefon 21 48 12 24.

→ Hent stillingsopslag som PDF

Mere om IC Electric A/S?
Læs mere om IC Electric A/S og følg os på Facebook og LinkedIn.

Om IC Electric
I IC Electric er det vores klare målsætning at være de bedste, ikke kun i Hedensted, men i Danmark. Vi vil levere den højeste kvalitet og den bedste service. Det kan vi kun gøre, hvis vi samtidig arbejder benhårdt på at skabe den bedste arbejdsplads for de bedste medarbejdere. Vi er knap 50 medarbejdere, der dækker stort set alle typer af opgaver inden for industri, energi, installation og sikring. Vi har eksperter inden for alle vores kerneområder, og vi er klar til at rykke ud, når kunderne har brug for det.